Használd a Loritan®-t, hogy nyugodt pillanatokat élhess meg!

almatlan_1.jpg

Legtöbbször a magzatvízszivárgástól való félelem okoz álmatlan éjszakákat, az az egyik leggyakoribb stressz a kismama életében.

De miért félünk tőle annyira?

A kisbabánk a várandósság ideje alatt a magzatvízzel teli burokban, teljes biztonságban fejlődik. A magzatvíz megvédi őt, sőt még issza is. Magzatvíz nélkül később nem lenne lehetséges a légzés, hiszen magzatkorban ez tölti ki a tüdőt, születéskor pedig a víz helyére levegő kerül. Normális esetben a magzatburok megrepedése és a magzatvíz elfolyása spontán, különösebb előjel nélkül megtörténik, a szülés folyamán megreped az óvó magzatburok, jönnek a fájások elfolyik a magzatvíz, folytatódnak a fájások, jön a vajúdás, és megszületik a kisbabánk. Azonban sajnos előfordul, hogy a magzatburok idő előtt megreped, és a magzatvíz szivárogni kezd. Ezt a jelenséget nagyon komolyan kell venni, mivel ha ez a 37. hét előtt következik be, akkor az valamilyen kóros folyamat következménye. Fontos, hogy megkülönböztessük a magzatvizet más nedvességtől (vizelet, hüvelyváladék).

almatlan_2.jpg

Fel lehet ismerni!

A mai kismamák nagyon szerencsések, hiszen a tudomány minden szinten szolgálja a biztonságos várandósságot. A magzatvízszivárgás felismerésére is létezik egy forradalmi találmány, a Loritan® tesztbetét. Ez a betét megadja azt a bizonyos önállóságot, amire egy kismama vágyik várandóssága idején. Saját magunk, mindenféle segítség nélkül használhatjuk a Loritan®-t. Nagy érzékenységű tesztről van szó, amely egy lépésben kimutatja, hogy a magzatvíz szivárog-e. Ez a korai észlelés nagyon fontos a magzat és az anya egészségének védelme érdekében.

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!