A terhesség alatt is kívánják a nők a szexet!

A terhesség alatt is kívánják a nők a szexet!A várandós nők, annak ellenére, hogy szexuálisan kevésbé aktívak a terhesség előrehaladtával, ugyanannyira élvezik az aktusokat, mint korábban – mutatott rá egy kutatás.

A terhesség alatt is kívánják a nők a szexet!

Érdekességek a babákról!

Érdekességek a babákról!Határtalan öröm és boldogság, ha babát vársz. De tudod-e, hogy mi mindent érzékel a babád a pocakodban?

Érdekességek a babákról!

Jót tesz a magzatnak, ha a kismama sportol!

Jót tesz a magzatnak, ha a kismama sportol!A terhesség alatt sem kell felhagyniuk a mozgással a nőknek, és aki addig nem sportolt, az ilyenkor is elkezdheti – állítják amerikai kutatók, akiknek vizsgálatai szerint az anya mérsékelt, sőt akár aktív testmozgása is jót tehet a magzatnak.

Jót tesz a magzatnak, ha a kismama sportol!

Káros a babára a várandós anya depressziója!

Káros a babára a várandós anya depressziója!A várandós anya depressziója a magzat mentális egészségére is hat - derült ki egy nagy léptékű brit vizsgálatból.

Káros a babára a várandós anya depressziója!

Változás: kívül-belül!

Változás: kívül-belül!A terhesség nem betegség… ám amikor átfutjuk azt a rengeteg változást, ami történik a várandós szervezetében a 9 hónap alatt, akkor látjuk, hogy ugyan nem betegség, de mindenképpen nagyon más állapot. Ekkor válik érthetővé az is, hogy miért kell 6 hét ahhoz, (filmgyárak környékén 1 hét) hogy ezen változások visszaalakuljanak eredeti állapotukba.

Változás: kívül-belül!

A tested csodás átalakulása

A tested csodás átalakulásaA tested tökéletes átalakuláson megy keresztül az alatt a csodás kilenc hónap alatt. Gyönyörű haj, több vér, megváltozott légzés. Nézzük öt dolgot, hogy mi is történik.

A tested csodás átalakulása

Szépségápolási tippek

Szépségápolási tippekFontos, hogy a babavárás hónapjai alatt is érezni tudd kiteljesedő nőiességedet, ezért összegyűjtjük a leggyakrabban előforduló szépségápolási kérdéseket.

Szépségápolási tippek

Amit tudnod kell a terhesség alatti szexről

Amit tudnod kell a terhesség alatti szexrőlSok minden változik a szervezetedben és az életedben is, a többi között a szexuális szokásrendszer. Hiszen már nem csupán ketten vagytok ott az ágyban. Nézzük hát, hogyan hat a szeretkezés hármótokra!

Amit tudnod kell a terhesség alatti szexről

Ússz, és élvezd a lebegést!

Ússz, és élvezd a lebegést!Add át magad az élvezetnek, ússz és élvezd a súlytalanságot. Ebben a közegben nem fáj a derekad, nem érzed  a lábad dagadását.... egyszerűen felemelő élmény. Megtapasztalhatod azt is, miként érzi magát a pocakodban a pici. Az orvosok és a védőnők jelentős része azonban óvatosságra int a fertőzésveszély miatt. Vajon lehet ilyenkor a víznek bármiféle veszélye? Nézzük hát az igazságot!

Ússz, és élvezd a lebegést!

Vaspótlás, csak természetesen!

Vaspótlás, csak természetesen!A terhességed idején mindkettőtök megfelelő oxigénellátása miatt a vasbevitelt fokoznod kell. A vas a vérképzéshez, a szervezet oxigénellátásához nélkülözhetetlen nyomelem.

Vaspótlás, csak természetesen!

Kornéllal az élet

Kornéllal az életPeller Mariann az anyaságról, a várandósságról és az aggodalmakról

A pocakossága alatt blogot írt. Ebben sok olyan bejegyzés van, amiben aggodalmairól is beszél, de életét mégis a pozitív gondolkodás határozza meg. A várandósság alatt is végig mosolygósan állt az akadályok elé, és vette azokat könnyedén. Kornél születése tette teljessé az életét.

Kornéllal az élet

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!