Kovács Katalin: A kajakkirálynő kislányt hord a szíve alatt!

Kovács Katalin: A kajakkirálynő kislányt hord a szíve alatt!Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakozónő élete óriási fordulatot vett. Kati gondolatai között, már egy jó ideje ott motoszkált, hogy bizony csodálatos lenne, ha gyarapodna a család. No és ez a csoda be is következett, Kati gyermeket vár!

Kovács Katalin: A kajakkirálynő kislányt hord a szíve alatt!

Tégy a szép hajkoronáért!

Tégy a szép hajkoronáért! A várandósság egyik nagy ajándéka, hogy a haj erős, fényes és dús lesz. A hajhullás mérséklődik, és a fejbőr zsírtermelő mirigyeinek működését is visszafogják a hormonok. Akinek viszont eddig is száraz volt a haja, annak egészen biztosan gondosabb hajápolásra lesz szüksége.

Tégy a szép hajkoronáért!

Fogyókúra a terhesség alatt?

Fogyókúra a terhesség alatt?Fogyókúra helyett, a testmozgás javasolt a terhesség alatt. Rengeteg tévhit kering a terhesség alatt fogyasztható és nem fogyasztható ételekkel kapcsolatban. Az azonban mindenki számára nyilvánvaló, hogy a magunk és a magzat egészsége a legfontosabb, ennek érdekében pedig mindenképpen figyeljünk arra a terhesség alatt is, mit fogyasztunk.

Fogyókúra a terhesség alatt?

Dobó Kata: „Az első gondolatom mindig ő!”

Dobó Kata: „Az első gondolatom mindig ő!”A gyönyörű színésznő élete nagy fordulatokat vett az utóbbi időben, előbb megszületett lánya, Szofi, majd visszatért a színház világába, és az utóbbi hónapokban a képernyőn is láthatjuk.

Dobó Kata: „Az első gondolatom mindig ő!”

Sportolni jó! Várandósan is!

Sportolni jó! Várandósan is!Nem is oly régen bizony szokatlan látvány volt a sportos kismama. Az aerobik, a jogging, a tánc?! Vajon nem árt meg a kicsinek? Efféle, előítéltektől sem mentes gondolatok nemcsak sok kismama, de számos orvos fejében is megfordulnak. Lássuk, mit szabad és mit nem!

Sportolni jó! Várandósan is!

A bolgog Anyuka: Csisztu Zsuzsa

A bolgog Anyuka: Csisztu ZsuzsaMinden nő életében a várandósság ideje a legizgalmasabb és egyben legfélelmetesebb időszak. Nem volt ez másként Csisztu Zsuzsával, a sportoló, műsorvezető, jogász nem mellesleg kétgyerekes anyukával sem.

A bolgog Anyuka: Csisztu Zsuzsa

PocakPilates: Simonfi Ági programja

PocakPilates: Simonfi Ági programjaA kismamák is élvezhetik a Pilates mozgásforma áldásos hatását és ehhez ki sem kell tenniük a lábukat otthonról! Kimondottan kismamáknak állította össze a „PocakPilates” DVD programjait Simonfi Ági, Pilates szakértő, aki maga is volt már kismama.

PocakPilates: Simonfi Ági programja

Ifjú Apák: Féltenek és félnek!

Ifjú Apák: Féltenek és félnek!A várandósság egy nő számára, igazán különleges pillanatok sokasága, amelyek megéléséhez a férfi a maga módján csatlakozik. Hol csetlő-botló módon, hol túlreagálva, túlféltve a nőt. No és bizony vannak olyan férfiak is, akik teljes mértékben kivonják magukat a baba érkezésével kapcsolatos feladatok alól.

Ifjú Apák: Féltenek és félnek!

Várandósan is csinosan!

Várandósan is csinosan!A várandósság alatt megváltozik alakunk. Sokan attól félnek, hogy a felszedett kilókkal, kerek formával, elveszítik nőiességüket, bájukat. Pedig ez egyáltalán nem így van. A várandósság alatt is lehet divatosan és csinosan öltözködni.Ma már a kismamaruhák széles választékban kaphatóak - egészen a hétköznapi viselettől az üzleti kosztümös megjelenésen át az alkalmi ruhákig.

Várandósan is csinosan!

Babonák a terhességről

Babonák a terhességrőlHa hegyes a kismama hasa, fia, lesz, ha körben hízik, lánya. Ki ne hallott volna ilyen és hasonló népi hiedelmeket, amelyek közül a legtöbbnek semmiféle tudományos alapja nincs, de némelyikben találhatunk egy parányi igazságot.

Babonák a terhességről

Vágyakozva várandósan...

Vágyakozva várandósan...Vannak nők, akiknek a szex az utolsó, ami eszükbe jut, mert nem érzik magukat jól a bőrükben. Mások pedig úgy érzik, hogy eljött a kiteljesedésük ideje e téren is!

Vágyakozva várandósan...

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!