Izgalmak után happy end - Anna története

Izgalmak után happy end - Anna történeteA magzatvíz szivárgás korai észlelése nagyon fontos a magzat szempontjából. Ennek jelentőségét Anna is megtapasztalta.

Izgalmak után happy end - Anna története

Loritan® a kismama nyugalmáért

Loritan® a kismama nyugalmáértOrsi  34 éves. A 10 éves Dani, a 7 éves Tamás, a 4 éves Márk és a 8 hónapos Zsuzsi anyukája.
Az első három várandósságom teljesen kockázatmentesen zajlott. Zsuzsit vártam, épp a 8. hónap elején tartottam, az ultrahangvizsgálaton mondta az orvos, hogy több a magzatvíz, mint a normális, és előfordulhat, hogy magzatvízszivárgás lép fel. Kicsit megijedtem.

Loritan® a kismama nyugalmáért

Fajt Renáta – kismama

Fajt Renáta – kismama „Csak pozitív tapasztalatom volt a  Loritan® tesztbetéttel. Kényelmesen illeszkedik, nem kellemetlen a viselése. Ezzel a tesztbetéttel visszajelzést kaphatunk, hogy a magzatvíz nem szivárog és nyugodtabban élhetjük meg a hétköznapokat. Kényelmes, hogy nem kell minden vélt panaszunkkal kórházba rohanni és vizsgálatok tucatját átélni! Szívből ajánlom minden Kismamának!”

Fajt Renáta – kismama

Dr. Bartos Eszter, 4 gyermekes édesanya, a Loritan® kampány arca

Dr. Bartos Eszter, 4 gyermekes édesanya, a Loritan® kampány arca

Azokért a kismamákért vállaltam ezt a megtisztelő feladatot, akik teljes értékű életet szeretnének élni a várandósságuk ideje alatt is, és ebben nagy segítség a Loritan®.

Nagyon megnyugtató érzés, hogy magamnál hordhattam a Loritan® tesztbetétet, főként a várandósságom utolsó szakaszában. Biztonságot adott az a tudat, hogy egyértelműen fogom tudni, mikor kell a tettek mezejére lépnem, s addig pedig bátran és szabadon élhettem meg a várakozás minden örömét. Boldog vagyok, hogy ilyen módon lehetek a kismamák segítségére.

Béres Alexandra, fitnesz világbajnoknő

Béres Alexandra, fitnesz világbajnoknő

Béres Alexandra, fitnesz világbajnoknő

A második terhességem alatt rátaláltam egy plusz segítségre. a Loritan® magzatvízszivárgást jelző tesztbetét. Olyan könnyedséggel használható, mint egy tisztasági betét. Egy beépített tesztcsíknak köszönhetően elszíneződéssel jelzi a magzatvízszivárgást. Azt gondolom, hogy a várandóság az életnek egy olyan szakasza, ami teli van csodákkal, és a csodák sokszor félelmet keltenek. A testünkben számtalan változás megy végbe, és mi anyukák szeretnénk mindent érteni, és biztonságban tudni a megszületendő gyermekünket. A Loritan® biztonságérzetet ad, ezért mindig magamnál hordom, hogy egyértelműen tudjam mikor kell a tettek mezejére lépnem. Addig pedig bátran és szabadon élhetem meg a várakozás minden örömét. Tiszta szívvel ajánlom minden kismamának. Nem oly rég jelent meg Magyarországon

Jaksity Kata, műsorvezető

Jaksity Kata, műsorvezető

Jaksity Kata, műsorvezető

Megnyugtatónak tartom, hogy van valami, ami segít az anyukáknak, hogy időben tudják, ha szivárog a magzatvizük. Sajnos a legtöbb esetben valóban csak szivárog, és nem úgy folyik el, ahogy például a filmekben is ábrázolják, ezért egy nő nem biztos, hogy azonnal felismeri, mi történik vele. Ez pedig sok problémát és veszélyt jelenthet anyára és babájára. Ebben az esetben a kismama egyből a szakemberekhez fordulhat, akik segítenek, és így biztosan tudhatja, hogy nem történhet probléma. Sok gondtól, bajtól megóvhatja a várandós anyukákat, és természetesen a kisbabákat is. És mindemellett nagyon egyszerű a használata.

A Loritan® CE jelzésű vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály:+36 1 505-7032, drugsafety@richter.hu

A KOCKÁZATOKRÓL
OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!